Een nieuwe start... nl

Door MueR op maandag 17 december 2007 15:42
Categorie: General, Views: 2.040

Het is even geleden dat er weer een deel van mijn dagboek is geplaatst, maar ik heb het dan ook druk gehad.

Zo ben je namelijk nog een sterke hunter, een DPS machine waar Guardians moeite mee hebben. Het volgende moment betreed je een andere wereld en mag je weer opnieuw beginnen.

Opnieuw ja. Een aantal leden van mijn kinship (waaronder ik) zijn overgestapt naar Laurelin, de Role Playing server. Na wat ruzie met Codemasters (opniew), is mijn vriendin Melagil, een Elf Loremaster, eindelijk door de portal gestuurd naar dit nieuwe avontuur.

Ondertussen ben ik zelf flink aan het knokken geslagen, om opnieuw een kracht van betekenis te kunnen zijn in de strijd tegen de dienaren van Sauron, de troepen van Angmar. Ik ben blij dat ik dit kan schrijven vanuit de studeerkamer van mijn nieuwe woning aan de Roaring Road 6, in de Kapheim wijk, nabij Thorin's Hall. Mijn buren schijnen niet echt verheugd met mijn komst, of ze zijn niet thuis.

Ik kan met trots vertellen dat ik mijn zoon op deze wereld heb gevonden. Hij heet Mundgo, net als zijn vader een Hunter. Schijnbaar heeft ook hij het plan opgevat mijn beroepskeuze te volgen, al neemt hij een bezadigder tempo aan.

Binnenkort hoop ik meer te kunnen vertellen vanuit mijn dagboek.

Rhyaehar Marasz

Volgende: Rise of a Blackarrow 01-'08 Rise of a Blackarrow
Volgende: Glinghant Corrupted 12-'07 Glinghant Corrupted

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk