Rise of a Blackarrow nl

Door MueR op donderdag 3 januari 2008 14:04
Categorie: Monster Play, Views: 2.505

Free Peoples beware! Vanuit de diepe krochten van Snowbourn is een nieuw gevaar de Ettenmoors binnengeslopen. Angmar riep om versterkingen in Laurelin's Ettenmoors, deze roep is beantwoord.

Met mijn boog in de hand en zwaard aan de riem ben ik vertrokken. Er waren echter niet zo heel veel smakelijke humans of hobbits om mijn bloeddorst te stillen. Nadat ik werd uitgekafferd door de War Tyrant waarom ik zo laat was, werd ik eindelijk losgelaten op de Moors!

Tot mijn woede kon het stelletje maggots van dit softe leger niet eens keeps houden. Onze prachtige torens Tirith Rhaw en Lugazag, maar vooral het Lumber Camp, in de handen van die wandelende middagsnacks!

Na het ophitsen van de rest, werd er even flink uitgeraast op de Free Peoples. De War Tyrant mag tevreden zijn, alles is weer van ons. Mijn persoonlijke prestatie was niet slecht voor een eerste dagje. Vijftien Free Peoples hebben het onderspit moeten delven door mijn welgemikte pijlen.

De eerste slag om de Ettenmoors is gewonnen. Die verdraaide hobbits fokken als konijnen, dus we zijn nog lang niet klaar!

Volgende: The Rift of Nûrz Ghâshu 03-'08 The Rift of Nûrz Ghâshu
Volgende: Een nieuwe start... 12-'07 Een nieuwe start...

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk