The Rift of Nûrz Ghâshu nl

Door MueR op woensdag 19 maart 2008 15:00 - Reacties (7)
Categorie: Raids / Instances, Views: 2.881

Al enige tijd maak ik deel uit van de Raids'R'Us raid alliance.Met deze groep heb ik mijn eerste Rift ervaring op de Laurelin server opgedaan, welke vooral de eerste keren erg productief was.

Enige tijd terug is deze groep wat stilgevallen. Een aantal mensen konden minder vaak mee, het bij elkaar zoeken van een goede gebalanceerde groep was erg moeilijk. Door dit gebrek aan nieuwe raids, werden een aantal mensen een beetje kriegel. Een van hen was de leider van deze groep. Hij is op zoek gegaan naar een kinship die veel met deze raids bezig was. Deze heeft hij nu gevonden. Weg was onze raidgroep.

Omdat het zonde zou zijn dit te laten stilvallen, heb ik besloten het over te nemen. Het (nogal verouderde) forum heb ik het verplaatst om meer controle te hebben over het gebeuren.

Onze eerste raid was zondagavond, enkele uren nadat de originele leider er mee stopte. Twee van de langst aanwezige leden drongen er bij mij op aan om de leiding van die raid op me te nemen. Daar had ik geen probleem mee. Meer problemen had ik met het niet hebben van een volle raid. Een halve PUG raid is meestal een gegarandeerde wipe.

Na het samenstellen van de groep vertrokken we richting de Rift. Eerst de nodige uitleg over loot regels en dergelijke, daarna naar binnen. Zonder al te veel problemen vochten wij ons een weg naar de eerste baas, Barz. Geheel tegen de verwachting in, luisterde eigenlijk iedereen naar me.

Na een uitgebreide uitleg over het gevecht met Barz gingen we los. Onze totaal geschifte Guardian was zich helemaal aan het uitleven op zijn doel. Wij schoten rustig de morale weg bij Barz, tot de waves van adds kwamen. Na een paar minuten lag Barz dood aan onze voeten.

Op naar Zurm dan maar. Deze baas is vergelijkbaar aan Barz, dus behoefde weinig uitleg. Na het opruimen van het losse puin wat er rond liep, ging ook Zurm snel ten onder. We hadden 2 bazen dood, en pas 1 keer gewiped? Mijn verbazing over de groep steeg met de minuut. Zou ik dan echt een goede PUG hebben?

FruzOndanks dat het 12 uur was, wilde de groep verder naar de derde baas, Fruz. Ik vond het prima, had ik tenminste kans op een gem die ik nog niet had. Doordat ik de beschikking had over een beangstigende hoeveelheid DPS spelers (4 hunters en 1 champion) kon ik de extra monsters ("adds") gemakkelijk tegenhouden voor ze bij de baas kwamen. De rest mocht lekker op deze grote troll inhakken. Ook deze baas was geen probleem.

Hier is de raid uit elkaar gegaan, de volgende dag zouden we weer bij elkaar komen.

Volgende: The Rift of Nûrz Ghâshu - deel 2 03-'08 The Rift of Nûrz Ghâshu - deel 2
Volgende: Rise of a Blackarrow 01-'08 Rise of a Blackarrow

Reacties


Door Tweakers user woekele, woensdag 19 maart 2008 15:21

Ben blij dat ik nooit aan dit soort spellen begonnen ben, veel te verslavend volgens mij ;)

Door Tweakers user MueR, woensdag 19 maart 2008 15:42

Ach joh, leuk toch, met zn allen een beetje afkoelen op een Balrog :D Die wacht vanavond namelijk :)

Door Tweakers user LuCarD, woensdag 19 maart 2008 15:57

@Woekele: Helemaal mee eens....

Ik ga er denk ik mee beginnen zodra ik met pensioen ben, nog maar 31 jaar wachten :P

Door Tweakers user Battle Bunny, donderdag 20 maart 2008 09:44

Damn, ik ben jaloers! Heb al tijden een LM op 50, maar nog nooit zo'n echte grote raid gedaan. Ik vrees dat ik dan toch iets mis... Soon™ ;)

Door Tweakers user Anoniem: 191619, donderdag 20 maart 2008 12:20

Als onze kin ooit een PUGer nodig heeft voor de Rift, dan vraag ik jou wel :)

Leuk zo n Blog trouwens.

Door Tweakers user Bever!, vrijdag 21 maart 2008 00:26

Waar gaat dit over??

Door Tweakers user MueR, vrijdag 21 maart 2008 11:03

The Lord of the Rings Online :)

Reageren is niet meer mogelijk