The Rift of Nûrz Ghâshu - deel 2 nl

Door MueR op vrijdag 21 maart 2008 11:21 - Reacties (2)
Categorie: Raids / Instances, Views: 2.550

Zoals ik in het vorige deel vertelde, heb ik een groepje meegenomen naar The Rift, een high level instance in The Lord of the Rings Online. In het eerste deel vertelde ik over onze eerste avond daar binnen, nu volgt de tweede avond.

Aangezien we de eerste drie bazen al hadden afgemaakt, konden we beginnen met baas 4. Na het opruimen van wat los spul wat ondertussen weer terug was uiteraard. Nou had ik deze baas al een aantal keren gedaan, maar toch liep er iets niet goed. Tot 2 keer toe ging heel de groep dood.

Ik zal eerst even uitleggen hoe dit gevecht werkt. Er loopt wat los monster spul wat je gewoon af dient te maken. Behalve de baas (die niet aanvalt) staan er ook 2 passieve Elder Drakes, Elite Master wezens, erg lastig. Wanneer je deze beesten nadert, komt er een groepje Elite wormen te voorschijn. De draken gaan op een bepaald punt (20.000 morale) de lucht in, en dan komt de baas ook ineens meespelen.

Dat ging dus mis. De draken gingen te snel omhoog. De tactiek werd gewijzigd en de draken opnieuw geprobeerd. Dit keer waren de wormen dood voor de draken goed en wel morale kwijt waren. De volle mep op een van de draken dus. Deze begon al snel aan zijn sprong de lucht in, maar viel dood neer voordat hij de grond verliet.

Onze tank was ondertussen druk bezig met het spelen met de grote jongen, Zogtark. De overgebleven draak werd met vier Hunters in de groep snel neergehaald, waardoor ook de rest van de groep Zogtark kon gaan spanken. Het duurde dan ook niet lang voordat deze dood was.

Deze knakker dropt uiteraard een gem voor de Rift Armour set, deze voor de leggings. Er werd op gerolled; hij werd gewonnen door een Hunter uit mijn kinship. Mijn "zoon" in het spel. Hij wilde me schijnbaar een kadotje geven en ik moest de gem maar zelf houden. \o/

http://www.xs4all.nl/~emb01/raid2/a16.jpgOp naar baas 5 dan maar, Nurnabalat. Op zich niet een grote uitdaging, maar om te zeggen dat hij makkelijk is... Er waren 4 Hunters zoals ik al had gezegd. Eentje riep meteen dat hij op "Darkling-duty" zou gaan. Op het horen van de algemene verwarring die dat veroorzaakte, besloot ik de andere kant maar te pakken. Alles werd uitgelegd aan de main tank en de rest van de groep. Beginnen maar.. Nou kan ik hier heel lang gaan vertellen hoe we hem doodmaakten, maar dood ging hij. Daar hou ik het bij.

Vervolgens kwam een lastig gevecht; Shadow-Eater en Stone-Biter. De tactiek was ons bekend, we hadden alleen de verkeerde getallen in gedachten. Er spawnden dus iets te veel adds, waardoor het lichtelijk fout ging. Wel stonden er 2 hunters als laatste overeind, die nog net Shadow-Eater de killing blow konden toebrengen alvorens jammerlijk dood te gaan.

Aangezien het tegen 1 uur liep, besloten we er mee te stoppen en de volgende dag verder te gaan.

Volgende: Looking back 06-'08 Looking back
Volgende: The Rift of Nûrz Ghâshu 03-'08 The Rift of Nûrz Ghâshu

Reacties


Door Tweakers user Battle Bunny, vrijdag 21 maart 2008 12:49

Nogmaals: Klinkt gaaf! In hoeverre zijn er groepen die "random" (en unexperienced) level 50 ventjes in een rift groep nemen?

Beetje off-topic en spammerig, maar ik weet even geen andere plek: ik heb een klein tooltje gemaakt welke de log files kan analyseren en grafiekjes zoals
[img]http://www.aconit.nl/screen1.png[/img] en
[img]http://www.aconit.nl/screen2.png[/img] maakt. Heb jij zin om hier eens mee te spelen?

(Sorry dat ik het zo doe, maar ik kon nergens een email addy vinden :)

Door Tweakers user MueR, vrijdag 21 maart 2008 18:00

Nou ja, als je een keer mee wil: http://www.raidsrus.com/forum/

En ik heb mn combat log uit staan, vind ik te spammerig.

[Reactie gewijzigd op vrijdag 14 november 2008 12:26]


Reageren is niet meer mogelijk