Glinghant Corrupted nl

Door MueR op woensdag 5 december 2007 17:01
Categorie: Raids / Instances, Views: 1.924

"Glinghant, the gardens of Annuminas -- once a place of great beauty, now overgrown and fallen into ruin. The stagnant of waters of the gardens have become corrupted by the fell spirits of Angmar, and evil Men do their bidding. . . ."

Glinghant is een mooie instance, die erg uitdagend is. Vol met Darkwaters en Angarim is het een afwisselende en lastige plek. Een volledige fellowship is hier toch echt wel nodig. Met mijn kinship heb ik deze nu 2 keer geprobeerd, echter niet gehinderd door enige kennis over de instance ging dit redelijk fout.

Gisteravond (4 december) werd ik benaderd door Baradox, leader van de Raven Council kinship. Wil je mee naar Glinghant was de vraag. Uiteraard. Dit keer wist ik wat ik kon verwachten, gelukkig de rest ook. Onze fellowship bestond uit een Loremaster, een Guardian, een Minstrel, twee Champions en ondergetekende Hunter.

De eerste ruimte bood weinig uitdaging. Redelijk afgezonderde NPCs in groepjes van maximaal 2, met 6 man snel te doden. De juiste hendels werden overgehaald, en de deuren naar ruimte 2 zwaaiden open. Hier werd het leuk.

Aangezien ik me nog levendig kon herinneren hoe het er aan toe ging bij deze ruimte, werden de Loremaster en Minstrel even voorzien van de juiste instructies. De Guardian kondigde aan alles te tanken, de rest zou mijn target aanhouden. Het uithoudingsgevecht was redelijk goed te doen. Slechts één Champion overleed doordat de Minstrel niet meer kon healen door een Silence.

Door naar de volgende ruimte. Een setje Darkwaters werd gepulled en snel neergesabeld. De Elite Master boom die daarbij vrij kwam werd door mij redelijk gemakkelijk neergehaald, terwijl de Loremaster en Minstrel mij van "blue and green stuff" voorzagen. Dit grapje werd nog twee keer herhaald en ook deze ruimte was weer leeg.

Nu zou de uitdaging komen, de baas van de instance, een Nemesis Darkwater. Deze fijne schim staat alleen in een grote ruimte, maar spawnt regelmatig waves van Darkwaters van verschillende typen. Aangezien niemand echt wist hoe dit aan te pakken, besloten we maar met zn allen in hetzelfde hoekje te blijven staan, zodat de baas naar ons toe moest komen.

Doordat de Nemesis toch op enige afstand bleef, maar geen adds in het zicht spawnde, was ik de enige die fatsoenlijke schade kon toebrengen aan hem. Hierdoor kon ik aanzienlijke agro opbouwen. Toen de Nemesis eindelijk dichterbij kwam, waren pogingen van de Guardian om deze over te nemen nutteloos. Wanneer ik geen agro trok, was de Minstrel aan de beurt die mij constant van heals had voorzien.

Uiteindelijk was de schade van AoE attacks teveel voor de Minstrel, waardoor mijn heals ook uitbleven en ook ik sneuvelde. De Nemesis had nog maar 4000 Morale over en werd dus gemakkelijk verslagen. Quest completed. De Loremaster was ondertussen maar een pijpje gaan roken ter nagedachtenis aan de Minstrel, die vervolgens mij weer ressurrecte. Helaas verloor ik met 3 punten de roll van de Guardian (ik had 90, hij 93) voor het armour item.

Nou ja, vanavond weer een dag :)

May your bow never fail you,
Rhyaehar Marasz

Annon Amarth

Volgende: Een nieuwe start... 12-'07 Een nieuwe start...

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk